Elproma Electronics, Electronic Development and Electronic Assembly
Elproma Productie :
Alle elektronica die Elproma ontwikkelt wordt in onze eigen productiehal geproduceerd. Hiervoor beschikken wij over gekwalifiseerde medewerkers en geavanceerde apparatuur. Zeer nauw bij de productie betrokken is de Test en Quality afdeling. Alle producten die de deur uitgaan zijn uitgebreid getest. De eerste jaren heeft Elproma een eigen lijn producten gemaakt voor o.a. datacommunicatie, waaronder dataswitches en modems. De laatste jaren is er steeds meer nadruk gekomen op de ontwikkeling voor derden.
CHECKOUT LOPENDE BAND BESTURING
Elproma ontwikkelde diverse regelingen voor het sturen van lopende banden in check outs voor supermarkten en tuincentra.

THERMOSTAAT VOOR ELEKTRISCHE WATERVERWARMING
Dit apparaat is een soort elektronische thermostaat die in staat is om piekstromen van 120A bij 230V te schakelen. Dit apparaat is door de VDE in Duitsland en de UL in Amerika goedgekeurd.
VERKEER COMMUNICATIE SYSTEMEN
Leased-line rackmodem voor inbouw in stoplicht centrales en Leased- line desktop modem voor controle van de stoplicht centrales. Communicatie printen voor het MTM systeem van de elektronische borden boven snelwegen voor verkeerslicht installaties.

PROFESSIONELE KOFFIEAUTOMATEN
Wij ontwikkelden de hard- en software voor deze professionele
koffieautomaten. In elke machine zit een processorprint, een voedings en besturingsprint en eventueel een uitbreidingsprint. Verder leveren wij de schakelaars, membraam toetsenborden, het LCD display en de interne bekabeling
.
WEPS THERMISCH
LASAPPARAAT
Hiermee worden na reparatie patches gelast op geïsoleerde kunstof pijpen zoals gebruikt bij stadsverwarming. Dit apparaat heeft een VDE, KEMA en GS keur.