Elektronica Ontwikkeling Electronic Development, Electronica Ontwikkeling and Manufacturing, SMD, SMT, Electronic Assembly
Elproma Ontwikkeling
Elproma is een innovatief elektronica leverancier en producent van hoogwaardige industriële elektronica oplossingen en heeft ruim 25 jaar ervaring met productontwikkeling en de fabricage daarvan.

Van idee tot eindproduct:
Elproma kan in samenwerking met u, komen van idee tot een compleet product. Dit innovatieve, creatieve en meedenkende proces is al vele malen met succes door Elproma en zijn opdracht
gevers toegepast. Heeft u een idee voor een elektronisch product, Elproma beschikt over alle faciliteiten voor de ontwikkeling, vormgeving, test en certificering van dit product om uw product van begin tot het eind te maken.

Wat kunt u van
Elproma verwachten

Wij beschikken over een klantgerichte en
kosten besparende opstelling en een enthousiast team van kundige ingenieurs en een ontwikkel-afdeling met alle benodigde CAD programma’s, meetapparatuur, EMC testkamer voor de ver
plichte CE-markering, grafisch ontwerp afdeling, eigen productie, kwaliteitscontrole en een service afdeling. De kracht van deze opzet is dat we controle hebben over het hele traject. Mocht er iets in het product moeten veranderen dan kan dit snel en efficiënt worden door gevoerd.

Elproma Keuren en
Certificering

Keuringen volgens de van toepassing zijnde normen zoals CE, UL, DVE, GS, CSA, SA en KEMA zijn de belangrijkste punten in zowel het ontwikkel- als productietraject. Om de CE-markering aan te mogen brengen is het zaak dat het EMC gedrag van het elektronisch product afdoende onderzocht is. Elproma doet dit voor de eigen ontwikkelingen met speciaal daarvoor bestemde apparatuur in een speciale afgeschermde CE-Testkamer.

Op dit terrein hebben wij veel ervaring. Elproma kan u dus uitstekend adviseren bij het verkrijgen van de door u gewenste certificeringen.

<<CE Testing >>